Трьом ОСББ в Олександрії відшкодують частину «теплого» кредиту

Перегляди: 1701

В Олександрії повернуть частину кредитів трьом ОСББ: «Арка» «СОБОРНИЙ 107» та «Ювілейне» за міською програмою відшкодування частини кредитів, отриманих на впровадження заходів з енергозбереження.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет сьогодні, 14 червня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Об’єднання «Арка» вчетверте отримало кредит. Цього разу на придбання енергозбегіючих вікон у під’їзди, дверей, обладнання для модернізації системи освітлення та матеріалів для теплоізоляції підвалів, горищ і покрівель. За рахунок міського бюджету об’єднанню повернуть 36,5 тисячі грмвень кредитних коштів.

ОСББ «СОБОРНИЙ 107» користується «теплим» кредитом вдруге. Об’єднання взяло позику в банку на придбання енергозберігаючих вікон, дверей для під’їздів та теплового лічильника. З бюджету міста ОСББ відшкодують 35,1 тисячу гривень.

«Ювілейне» кредитуються вперше на придбання енергозберігаючих вікон, дверей та ламп для під’їздів. ОСББ повернуть 38,4 тисячі гривень.

На сьогодні кредитуванням скористалися вісім ОСББ. Мають наміри взяти «теплі» кредити більше десяти об’єднань співвласників будинків.