Літня школа Кропивницького інженерного коледжу завершила свою роботу

Перегляди: 1180

Сьогодні, 15 червня, закінчила свою роботу літня школа Кропивницького інженерного коледжі ЦНТУ, передає кореспондент CBN.

Літня школа дає змогу учням восьмого класу ознайомитись з професіями, яким можна навчитися в Кропивницькому інженерному коледжі ЦНТУ. А це, наприклад, економіка підприємства, бухгалтерський облік, обслуговування комп’ютерних систем і мереж.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За десять днів - з 4 по 15 червня - діти проходили тестування лідерських якостей, ознайомились з історією Кіровоградського машинобудівного коледж КНТУ та видатними постатями Єлисаведградського земського реального училища, відкривали для себе фізику, сучасні технології в машинобудуванні України, технології 3D-друку. Хлопці та дівчата брали участь у уроках-конкурсах «Найрозумніший», комп’ютерних змаганнях на економічну тематику, навчалися фінансової грамотності тощо.

Вони побували з екскурсіями на заводі «Червона зірка», на практиці знайомилися з загальною будовою легкових та вантажних автомобілів, пройшли майстер-клас з монтажу комп’ютерної системи з окремих комплектуючих, пізнавали графічну програму «Компас-графік-3D» та програмні продукти від ASCON Масhіnatог.

«Викладачі нашого навчального закладу в ігровій формі ознайомлювали учнів з процесіями, які можна в нас набути. Діти якраз задумуються над майбутньою професією, і, щоб їм допомогти, ми проводимо таку літню школу», - розповів заступник директора з виховної роботи Олександр Вівсяний.