У Світловодську почався обласний етап військово-патріотичної гри «Джура» (ФОТО)

Перегляди: 2834

Сьогодні, 15 червня, у Світловодську, на набережній Кременчуцького водосховища, урочисто відкрили обласний збір активістів Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»).

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасників обласних змагань привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко: «Ви приїхали з різних куточків нашої області. Та найголовніше, що дасть вам ця гра, – можливість спілкування один з одним. Впевнений, що змагання перетворять усіх вас не на суперників, а на справжніх друзів, здатних підтримати один одного. Саме так народжується нова генерація. Ви - майбутнє нашої держави, нової України – країни успішних людей».

Наступні кілька днів стануть для юнаків важкою роботою: змагання «Туристсько-спортивна смуга перешкод», конкурс з надання першої долікарської допомоги з елементами рятувальних робіт, конкурси з облаштування польового табору, силові та інтелектуально-творчі змагання – це не повний перелік заходів, що міститься у програмі гри.

Сергій Кузьменко побажав усім її учасникам, щоб ця робота стала справжнім задоволенням для кожного.

Фото Олени Сідорової