42-й батальйон територіальної оборони відзначає четверту річницю створення

Перегляди: 2607

Сьогодні, 17 червня, 42-й батальйон територіальної оборони відзначає четверту річницю створення.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зараз батальйон входить до складу 57-ї мотопіхотної бригади. 25 травня батальйон після виконання бойових завдань у зоні проведення ООС знаходиться у місці постійної дислокації у Херсонській області.

Делегація від Кіровоградської області у складі керівника апарату ОДА Віталія Линника, заступника обласного військового комісара Олега Молчанова, керівника центру підтримки учасників АТО Вадима Нікітіна та головного лікаря обласного госпіталю Геннадія Сябренка взяли участь в урочистих заходах з нагоди створення батальйону. Віталій Линник вручив командиру батальйону підполковнику Андрію Швецю вітальну листівку від голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка.

Відзнакою «За мужність і відвагу» було відзначено 22 військовослужбовців (солдатів, сержантів, офіцерів) батальйону. Медалі вручив керівник апарату ОДА Віталій Линник.

Нагадаємо, 42-й окремий мотопіхотний батальйон «Рух Опору» створений з добровольців Кіровоградської області. Батальйон брав активну участь в боях, зокрема під Іловайськом та Вуглегірськом.