У Києві рідні полонених спецпризначенців із Кропивницького взяли участь в акції (ФОТО)

Перегляди: 1278

У Києві пройшла акція, в якій взяли участь рідні полонених спецпризначенців із Кропивницького Олександра Корінькова й Сергія Глондара.

Про це повідомила у Facebook дружина полоненого Катерина Глондар, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У той час, як Росія приймає чемпіонат світу з футболу, ми вкотре провели акцію на підтримку полонених. Наші чоловіки утримуються вже більше 3-х років невідомо в яких умовах, без права на дзвінок, на листи. Четвертий рік ми закликаємо європейську спільноту та й увесь світ звернути увагу на підле порушення Росією в центрі Європи прав і свобод українців. Четвертий рік ми чекаємо дива, чекаємо поки спільнота все ж таки покаже червону картку Путіну. А Росія в цей час, під час ЧС, всіляко намагається показати люб'язність, людяність, гуманність, забувши при цьому про своїх... про тих, кого наша країна готова віддати. Віримо, що все таки справедливість переможе. Дякуємо всім, хто сьогодні підтримав нас і наших чоловіків в акції, яку сьогодні провели. Свободу полоненим і червона картка Путіну! Всесвітній бойкот Чемпіонату світу з футболу 2018! Сподіваюся, що найближчим часом пекло полону закінчиться для всіх нас», - йдеться в повідомленні.

13 червня у Києві оголосили про початок акції «Червона картка для Путіна» (#RedCard4Putin). У такий спосіб під час час Чемпіонату світу з футболу, що проходить у Росії, вимагають звільнення політичних в’язнів, серед яких близько 70-ти українців.

[embed]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1963278620629353&id=100008417024464[/embed]