Голованівський район отримав нову поліцейську машину (ФОТО)

Перегляди: 1324

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков передав ключі та сертифікати від 20 службових автомобілів представникам регіональних підрозділів служби дільничних офіцерів поліції, серед яких – представнику з Кіровоградщини.

Про це CBN повідомили у прес-службі Нацполіції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Подія відбулася під час урочистостей з нагоди 95 річниці від дня створення служби дільничних інспекторів. Голова Національної поліції Сергій Князєв вважає, що нові автомобілі допоможуть оперативніше реагувати на виклики населення.

«Ми маємо довести всьому суспільству, що дільничий поліцейський – це основа основ роботи поліції. Він перший приходить на допомогу людям, які проживають в маленьких містечках та селах. Для ефективної й оперативної роботи ми прийняли рішення закупити автомобілі. Я переконаний, що гарний дільничний поліцейський здатен знизити рівень злочинності», – сказав Сергій Князєв.

Одна з нових автівок поїхала до Голованівського району. Вона буде закріплена за дільничним, який обслуговує поліцейську станцію в районі.