На Кіровоградщині поліція шість годин шукала 14-річну дівчину, яка пішла з дому

Перегляди: 1008

Повідомлення про зникнення жительки Устинівського району надійшло до поліції близько 16:00 15 червня.

Про це CBN сповістили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дільничному інспектору поліції зателефонували родичі дівчинки, які повідомили, що вже добу самостійно шукають дитину, однак не можуть ніде її знайти.

Керівник Устинівського відділення поліції Віктор Московець негайно вирішив зібрати особовий склад за сигналом «тривога».

Так само на допомогу негайно відгукнулися працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, військкомату, активні представники громади. Голова фермерського господарства села Криничного Володимир Петренко направив на місце пригоди для організації пошуків усіх працівників, задіяних на будівельних роботах та зборі урожаю. Місцевий єгер Руслан Кравченко скликав своїх колег та мисливців. На пошуки дитини відгукнулися також голова селищної ради села Криничного, директор школи, де навчається дівчинка, місцева служба таксі, прийшли всі небайдужі мешканці села, друзі й однокласники дівчинки разом зі своїми батьками.

Обхід і ретельну перевірку території спільно з поліцейськими проводили близько 80 осіб. За шість годин активного пошуку зниклу 14-річну дівчинку вдалося знайти.

Як з’ясувалося, дитина майже дві доби переховувалася на горищі покинутого будинку і не наважувалася виходити зі своєї «схованки». Почувши голос однокласників, які разом із поліцейськими перевіряли будівлю, дівчинка відгукнулася.

Пересвідчившись, що з дитиною все добре, поліцейські передали неповнолітню психологам.