Поліція Кіровоградщини відпрацьовує область

Перегляди: 859

За дорученням начальника обласного главку відомства працівники поліції проводять комплекс заходів, спрямованих на профілактику порушень на вулицях та у громадських місцях.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної полції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Основна мета відпрацювання – не лише посилення превентивних заходів, а й налагодження взаємодії та зворотного зв’язку між поліцією та громадою.

«У вихідні та святкові дні в усіх населених пунктах Кіровоградщини збільшено кількість піших патрулів. Перебуваючи у місцях масового відпочинку: парках, скверах та на вулицях люди почуватимуть себе спокійніше, коли поруч будуть захисники порядку. Таким чином, зможемо оздоровити криміногенну обстановку в регіоні та покращити профілактичну роботу з попередження вуличної злочинності», - зазначив начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.

За добу відпрацювання поліцейські склали адміністративні матеріали: стосовно водіїв за порушення правил безпеки дорожнього руху, керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, вчинення насильства в сім’ї, придбання самогону та розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, порушення правил адміністративного нагляду.