Три перших місця завоювали олександрійські гонщики на чемпіонаті України з автокросу (ФОТО)

Перегляди: 1201

Команда «Авто-мото клуб «Олександрія» відмінно виступила у другому етапі чемпіонату України з автокросу, який відбувся Дніпрі в суботу-неділю, 16-17 червня.

В особистому заліку олександрійці здобули: Тимофій Гонтовий - перше місце в класі «Юніор», Данило Крисько - перше місце у восьмому класі кузовні автомобілі до 1600 см3 і Сергій Вялих - перше місце в класі баггі до 1600 см3, пише «Моя Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У командному заліку олександрійці здобули друге місце, поступившись через різницю коефіцієнта нарахувань в кожному класі дніпро-київській команді, до якої увійшли такі легенди, як заслужений майстер спорту Олександр Салюк - старший, майстер спорту міжнародного класу Олександр Фельдман, майстер спорту міжнародного класу, журналіст і волонтер Олексій Мочанов.

«Для нашої молодої команди це відмінний дебют!» - прокоментував виступ в Дніпрі Володимир Крисько.

Всього в чемпіонаті - 2018, п'ять етапів. У першому етапі, який відбувся у Харкові 12-13 травня, олександрійські гонщики не брали участь через неготовність техніки.

Нагадаємо, в чемпіонаті минулого року 15-річний Данило Крисько, який виступає нарівні з дорослими, став чемпіоном України у восьмому класі на автомобілях з двигуном до 1600 см3.