На Кіровоградщині заохотили дільничних (ФОТО)

Перегляди: 1106

18 червня начальник обласного главку відомства Роман Козьяков вручив дільничним офіцерам поліції подяки.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Керівник поліції області привітав офіцерів із професійним святом та побажав і надалі ефективно працювати у взаємодії з громадою.

«Нині служба дільничних офіцерів продовжує йти шляхом реформування, – сказав Роман Козьяков. - Впроваджуються новації у роботі. Зокрема, на території області відкриватимуться поліцейські станції, покращуватиметься рівень матеріально-технічного забезпечення, що, безумовно, впливатиме і на результати вашої діяльності. Тож прийміть щирі вітання у день свята. Нехай кожен із вас відчуває підтримку від людей на свої дільницях, розуміння у родинному колі та досягає нових успіхів у роботі».

Представникам служби дільничних управління превентивної діяльності поліції області та територіальних підрозділів Роман Козьяков вручив відомчі подяки.

Окрім отриманих заохочень під час урочистих заходів, найкращі працівники служби дільничних найближчим часом отримають грошові премії за досягнення у роботі.

Нагадаємо, Голованівський район отримав нову поліцейську машину.