У Кропивницькому проведуть арт-тусовку для людей з інвалідністю

Перегляди: 932

23 червня у Кропивницькому проведуть арт-тусовку для людей з інвалідністю.

До участі в заході, що відбудеться на базі відпочинку «Гірник» запрошують дорослих та дітей, повідомили CBN організатори.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета - продемонструвати можливості інклюзивного суспільства, у якому люди з інвалідністю є повноцінними учасниками процесу спілкування, у якому не існує перешкод для особистісного розвитку, панують повага, толерантність і взаєморозуміння.

У програмі інклюзивної арт-тусовки передбачені:

- розважальні ігри;

- танцювальний флешмоб;

- боді-арт;

- велика кількість майстер-класів, спрямованих на розвиток комунікацій, розкриття своєї особистості та пошуку власного ресурсу.

Організатори - комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації (денного догляду) дітей з інвалідністю», відокремлений підрозділ ВГО «Арт-терапевтична асоціація» у Кіровоградській області, громадська організація «Відчувай», соборний храм Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Реєстрація - обов’язкова: https://docs.google.com/forms/d/1UOgG_4pD_Tbdtvhs7bSngmt0Ri_j8AO6d8ck7ZAPTdo/edit

Трансфер до бази буде здійснюватися централізовано від КЗ «Центр соціальної реабілітації (денного догляду) дітей з інвалідністю» о 9:30. Початок заходу - о 10:00.

Телефони для довідок: Юлія - (099) 054-54-92, Оксана - (050) 204-39-14.