У Новоукраїнському районі чоловік 30 разів повідомив поліцію про замінування магазину

Перегляди: 1423

На Кіровоградщині працівники поліції встановили особу правопорушника, який «замінував» магазин.

Про це CBN поінформували у СК поліції Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Жартівником» виявився житель одного з сіл Новоукраїнського району. Чоловік 30 разів телефонував на лінію «102» з повідомленням про замінування торговельного закладу в населеному пункті.

«Отримавши повідомлення про "замінування" магазину, на місце події виїхала слідчо-оперативна група, - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук. - Прибувши за адресою, поліцейські не виявили слідів злому в приміщенні.

Крім того, працівники вибухотехнічного відділу та кінологічного центру обласного главку поліції провели обстеження магазину і прилеглої території та жодних підозрілих предметів чи вибухових речовин не виявили.

У результаті розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний непрацюючий місцевий житель, який перебував напідпитку. У даний час йому повідомили про підозру».

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.