Заступник голови Кіровоградської облради публічно назвав представників ЛГБТ-спільноти п*дерастами

Перегляди: 5136

Заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура публічно назвав представників ЛГБТ-спільноти, які провели парад у Києві, п*дерастами.

Про це він заявив у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі, зокрема, сказано: «17 червня 2018 року для забезпечення Параду п*дерастів з державного бюджету були витрачені 20 мільйонів коштів платників податків. Тобто, це ваші кошти, які ви власними податками заплатили, щоби виродки і збоченці гуляли і фестивалили по Києву».

Степура вважає, що гроші мали би піти на інші потреби: «Ці гроші не витратили на лікування пораненого бійця. Ці гроші не витратили на лікування вашого онкохворого родича. Ці гроші не витратили на лікування вашої хворої дитини».

У Марші рівності в Києві, за даними організаторів, узяли участь близько 5 тисяч людей. Його противники під час проведення параду кілька разів намагалися завадити, однак правоохоронці оперативно реагували на це. Постраждалих немає.

До Маршу також приєдналися кілька українських народних депутатів, зокрема Світлана Заліщук, Сергій Лещенко та Олексій Мушак, депутатка Європарламенту Ребекка Хармс, держміністр в МЗС Німеччини у справах Європи Міхаель Рот, а також посли багатьох країн. Підтримали Марш агентства ООН, партнерські українські та міжнародні організації. Чисельним було і представництво з регіонів.