На дороги Кіровоградщини виділили понад 381 мільйон гривень

Перегляди: 960

В обласному бюджеті на 2018 рік затверджена субвенція на ремонт і утримання місцевих і комунальних доріг у населених пунктах в обсязі 381 мільйон 647 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Субвенцію розподілили таким чином: виготовлення проектно-кошторисної документації – 2 мільйони гривень; поточний середній ремонт автодоріг загального користування місцевого значення – 227 мільйонів 39 тисяч 800 гривень; поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автодоріг місцевого значення – 76 мільйонів 608 тисяч 200 гривень; капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності – 75 мільйонів 999 тисяч 300 гривень.

Фінанси розподілили між районами залежно від протяжності місцевих вулиць на території. У підсумку до переліку доріг, які будуть ремонтуватися, увійшли 88 доріг місцевого значення та 13 вулиць комунальної власності. Цей перелік та видатки погоджені Державним агентством автомобільних доріг України (Укравтодором).