У кропивницькій «Зірці» призначили в. о. головного тренера

Перегляди: 1060

Керівництво ФК «Зірка» призначило виконувачем обов’язків головного тренера команди Андрія Горбаня.

Про це CBN повідомили у прес-службі «Зірки».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Андрій Горбань прийшов у команду в 1997 році. Поступово він став гравцем основного складу. В 2003 році разом з командою повернувся до еліти українського футболу. Саме Горбань зробив вагомий внесок у те, що кіровоградці впевнено виграли той чемпіонат у Першій лізі. Андрій Горбань провів 32 гри за сезон, а всього за кар’єру в його активі 122 гри у складі «Зірки».

Після закінчення ігрової кар’єри Андрій Горбань пройшов шлях від тренера, котрий вчився разом зі своїми вихованцями, до наставника «Зірки» U-19.

До тренерського штабу наразі також увійшли тренер Олександр Кочура, тренер воротарів Артем Коледа та тренер-селекціонер Олександр Ромашев.

Нагадаємо, у матчі-відповіді за право зіграти наступного сезону в Українській Прем’єр-Лізі, який відбувся 27 травня в Чернігові, кропивницька «Зірка» програла і залишила елітний дивізіон українського футболу.

Головний тренер «Зірки» Роман Монарьов припинив співробітництво з клубом. Разом із ним пішли його помічники Віталій Розгон, Ігор Бажан та Сергій Янковий.