Вздовж усієї Набережної в Кропивницькому облаштують бульвар

Перегляди: 914

Згідно з технічним завданням при проектуванні об’єкту «Реконструкція набережної річки Інгул від вул. Михайлівської до Київської у Кропивницькому», планується передбачити пішохідний бульвар вздовж всієї набережної.

Про це повідомляє кореспондент CBN із засідання робочої групи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також заплановане розміщення поруч велодоріжок з одностороннім та двостороннім рухом, а також бігових доріжок з розробкою варіантів поперечних профілів бульвару та його освітленням.

Окремими пунктами виділено проектування велостоянки в зоні набережної та пішохідні переходи через проїжджу частину вулиць, а також розміщення причалів для прогулянкових човнів та елінгів для спортивної греблі.

На схемі транспорту планується позначити зупинки міського транспорту та стоянки легкових автомобілів, як в зоні проектування, так і на прилеглих територіях.

Також у планах - реконструкція пішохідних містків для доступу маломобільних груп населення та урахування доступності до всіх об’єктів людей цієї категорії.

Нагадаємо, на Набережній у Кропивницькому планують створити кілька зон для відпочинку і спорту.