На Кіровоградщині у ПТУ впроваджують елементи дуальної освіти

Перегляди: 1729

Елементи дуальної форми навчання у 2018 - 2019 навчальному році впроваджуватимуть у 10 закладах професійно-технічної освіти області.

Протягом 2017 - 2018 навчального року дуальне навчання практикували три заклади, інформує прес-служба Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації затвердило план заходів з упровадження елементів дуальної форми навчання при підготовці кваліфікованих робітників.

На виконання відповідного наказу Міністерства освіти і науки України при ПТУ №8 у Кропивницькому створили навчально-практичний центр з монтажу санітарно-технічних систем та устаткування.

На базі Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського впроваджуються елементи дуальної форми навчання з професій «Верстатник широкого профілю», «Оператор верстатів з програмним керуванням». Одночасно проводиться робота щодо впровадження дуальної форми з професії «Слюсар з ремонту автомобілів» на базі Регіонального центру професійної освіти ім. Єгорова та професій «Продавець продовольчих товарів», «Контролер-касир» на базі державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг» у рамках регіонального експерименту.