У Кропивницькому хочуть створити КП, що буде опікуватись безпекою дорожнього руху

Перегляди: 879

У міській раді Кропивницького планують створити комунальне підприємство, що буде опікуватись безпекою дорожнього руху, займатися обслуговуванням дорожніх об’єктів, світлофорів, розмітки тощо.

Про це повідомили сьогодні, 21 червня, під час засідання постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Депутати розглянули проект рішення про затвердження статуту про створення КП «Спеціалізована монтажна експлуатаційна організація міської ради м. Кропивницького».

Проект рішення передбачає створення організації, що буде опікуватись безпекою дорожнього руху, займатися обслуговуванням дорожніх об’єктів, світлофорів, розмітки, а також матиме свою проектну групу для оперативного вирішення питань, які пов’язані з безпекою дорожнього руху. Розмістити КП депутати пропонують за адресою: вулиця Бутусова, 20. Це виробнича база КП «Міськсвітло». Територія дозволяє розташувати там ще одне КП, адже другий поверх адмінбудівлі наразі не використовується.

Під час формування бюджету на 2019 рік передбачать фінансування для діяльності підприємства.

Станом на сьогодні обслуговуванням світлофорів та дорожніх знаків займається державне підприємство СМЕ. Передбачається, що після створення КП фахівці держпідприємства працюватимуть у ньому.

Проект рішення підтримали одноголосно.