Потерпіла в жахливій аварії під Кропивницьким готує письмове звернення до ЗМІ

Перегляди: 8206

Вчора, 20 червня, Апеляційний суд визначив для підозрюваного у скоєнні ДТП під Суботцями запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, потерпіла вважає це рішення ризикованим і готує звернення до ЗМІ, аби журналісти проконтролювали справедливість прийняття рішень.

Про це CBN повідомила адвокат потерпілої Марина Гуцул.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, суд ухвалив відповідне рішення на тій підставі, що чоловікові необхідно лікуватися, що він також отримав травми.

«Але, коли йому обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту Ленінським районним судом, він продовжував лікуватись, єдине, що під палатою стояли два конвоїри. Ніхто не говорить про те, що його не треба лікувати», - сказала Марина Гуцул.

Потерпіла боїться, що така міра запобіжного заходу дозволить підозрюваному уникнути відповідальності, в тому числі - шляхом виїзду за кордон, адже обов’язок носіння електронного браслета на чоловіка не поклали. В той час, коли підозрюваний знаходиться у лікарні, йому обирають запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 60 діб за місцем проживання. Що, на думку, адвоката, є не логічним.

«Потерпіла хоче, щоб журналісти звернули увагу на правосуддя на рішення, які приймаються. Наприклад, якщо людина вкрала, то їй – тюрма. А підозрюваному у скоєнні ДТП, де четверо осіб загинуло і двоє потерпілих, взяття під варту не обирається», - зазначила адвокат.

Потерпіла вважає: якщо справою зацікавляться журналісти, буде більше шансів на прийняття судом справедливих рішень.

Як повідомлялось, чотири людини загинули в ДТП на Кіровоградщині.