Стало відомо, чим дивуватиме мистецький фестиваль «Кропивницький» у 2018 році

Перегляди: 4211

У минулому році в обласному центрі вперше відбувся Нaціoнaльний мистецький фестивaль «Кpoпивницький», цього року фест отримає не менш цікаве продовження.

Про це CBN розповіла помічниця народного депутата України Олександра Горбунова Валентина Бойко-Чирва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проведення заходу попередньо запланували на період з 29 серпня по друге вересня. В державному бюджеті передбачили 7,5 млн грн.

Цьогорічний слоган фестивалю – «Герої серед нас» (торік він звучав як «Культура в час випробувань» - Ред). Організатори мають на меті знайти на Кіровоградщині людей, вчинки яких заслуговують особливої уваги і пошани. Мова йде не тільки про бійців, які зі зброєю в руках охороняють мир і спокій у нашій державі, а й про тих, хто робить героїчні вчинки в повсякденному житті.

Торік до участі в заходах фестивалю активно залучали колективи, які виступали в зоні АТО. Наразі організатори ведуть перемовини з різноплановими колективами та окремими виконавцями, які розважатимуть гостей фестивалю у 2018 році. Попередня програма заходу майже готова.

«Ми поки не розкриваємо інтригу, хто конкретно це буде, але, можемо запевнити, що зробимо все для того, аби ще більше здивувати глядача, показати ті жанри і тих артистів, яких у Кропивницькому ще не бачили», - зазначила Валентина Бойко-Чирва.

Як і минулого року, в обласному центрі облаштують цікаві інсталяції, де всі охочі зможуть сфотографуватися на згадку. Крім того, в місті збільшиться кількість локацій, де проходитимуть масові заходи. Планується зробити акцент на вуличних дійствах, аби більше людей побачили свято на власні очі.

За новинами та додатковою інформацією про Національний мистецький фестиваль «Кропивницький» можете слідкувати на офіційній сторінці фестивалю у Facebook.