Знам'янка – дев’ятнадцяте місто в Україні, яке впровадило оплату за проїзд в автобусах через QR-код (ФОТО)

Перегляди: 1113

Знам’янка стала 19 містом в Україні та другим містом на Кіровоградщині, де впровадили оплату за проїзд через QR-код на 11 маршрутах у міських та приміських автобусах.

Про це CBN поінформували у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

21 червня тут запрацювала нова IT-технологія - безготівкова оплата проїзду у міському транспорті.

Тепер на маршрутах: №2 «Готель - Південний», №3 «Вокзал - вул. Урожайна», №4 «Готель - Водолікарня», №4-А «Готель - Петрово», №5 «Готель - Сільгосптехніка», №6-А «Вокзал - с. Знам’янка (до комбікормового заводу)», №6-Б «Вокзал - с. Знам’янка (до вул. Калинова)», №6-В «Вокзал - с. Знам’янка (до ЗОШ №7)», №7 «Вокзал - Гостинне», №8 «Вокзал - Водяне» та №9 «Готель - Геоід» можна буде оплатити проїзд за допомогою смартфону.

Користуватись такою технологією зможуть і клієнти-власники карток інших банків. Потрібно лише встановити Приват24 на смартфон і додати туди картку іншого банку. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири сплачують тільки вартість квитка. Електронний квиток не витісняє інші способи оплати за проїзд, а додає зручності прихильникам технологій і безготівкових розрахунків. Паралельно можуть діяти е-картка чи стандартний квиток.

Нагадаємо, що 12 містом в Україні та першим - в регіоні, де ПриватБанк запустив оплату за проїзд через QR-код, стала Олександрія.

Жителі Львова, Херсона, Дніпра, Івано-Франківська, Чернігова, Конотопа, Білої Церкви, Сум, Запоріжжя, Хмельницького, Черкас, Олександрії та інших міст із задоволенням користуються QR-кодом при сплаті за проїзд.