Завершився перший збір ФК «Олександрія»

Перегляди: 1049

Підопічні Володимира Шарана активно готуються до нового сезону в українській Прем’єр-Лізі, завершальним на першому навчально-тренувальному зборі став контрольний матч між основним та дублюючим складами клубу.

Про це СBN повідомили в прес-службі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перевага основної команди на старті не викликала сумнівів – на четвертій хвилині новобранець «містян» Максим Задерака відправив перший м’яч у ворота Дмитра Рудика, а згодом Андрій Бацула ударом з-за меж штрафного майданчика подвоїв рахунок.

Далі футболісти основної команди закріпили за собою контроль м’яча і продовжили створювати гольові моменти біля воріт своїх молодих резервістів. Автором третього голу став Станіслав Микицей, який відбув дискваліфікацію й знову може грати на професіональному рівні.

Підопічні Андрія Купцова продемонстрували, що здаватися без бою вони не збираються, коли на 37-й хвилині Вадим Гранчар після стрімкої контратаки пробив Юрія Паньківа. Остаточний рахунок зустрічі встановив Віталій Пономар – 4:1.

З наступного тижня олександрійці перебуватимуть у Болгарії, де у рамках другого навчально-тренувального збору проведуть шість спарингів: 27 червня - проти «Бероє» (Стара Загора, Болгарія), 29 червня – ФК «Чорне море» (Варна, Болгарія), першого липня - ФК «Бананц» (Єреван, Вірменія), другого липня - ФК «Анортосіс» (Фамагуста/Ларнака, Кіпр), п’ятого липня - ПФК «Левскі» (Софія, Болгарія). Наразі уточнюється ще один суперник, з яким буде проведено гру сьомого липня.

На другому навчально-тренувальному зборі серед підопічних Володимира Шарана вже не буде Сергія Старенького, який провів за «Олександрію» понад 100 офіційних матчів.