Кропивничанин стане учасником юнацького футбольного Євро-2018

Перегляди: 884

Тренерський штаб Олександра Петракова запросив опорного півзахисника кропивницької «Зірки» Кирила Дришлюка на заключний етап підготовки збірної України до європейської першості.

Про це СВN поінформували в прес-службі ФК «Зірка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Футболісти зберуться п’ятого липня, а вже сьомого липня проведуть відразу два контрольних матчі. Одним із суперників буде «Колос» із Ковалівки (початок зустрічі — о 17.00), а опонента в ранковому спарингу (11.30) визначать пізніше.

Поєдинки відбудуться у Ворзелі під Києвом. Після цього українська команда вирушить до Фінляндії, де буде готуватися до турніру на штучних полях останнього покоління. У Суомі, де проходитиме Євро, у синьо-жовтих на 12 липня запланована двохсторонка.

Юнацька збірна України візьме старт на чемпіонаті Європи (U-19) 17 липня поєдинком проти учасників із Франції. 20 липня наші земляки зіграють з Англією, а завершить груповий раунд для команди Олександра Петракова двобій 23 липня проти Туреччини.