У Кропивницькому фінішував юніорський чемпіонат України з легкої атлетики

Перегляди: 1918

У Кропивницькому протягом трьох днів проходив заключний етап відбору до юніорського чемпіонату світу, який 10-15 липня відбудеться у фінському Тампере, повідомляє кореспондент СВN.

Кіровоградщину представляли 45 легкоатлетів із Кропивницького, Олександрівки, Новомиргорода, Знам’янки, Олександрії, Малої Виски та інших районних центрів. 25 наших атлетів принесли команді залікові бали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найкращими в особистому заліку стали вихованець Геннадія Здітовецького Антон Мокряк, який із результатом 210 см. став третім в секторі для стрибків у висоту. Ще одну бронзу в бігу на 200 м. здобув учень Олександра Дарієнка Денис Баранов.

П’ятим у Кропивницькому фінішував ще один наш стрибун у висоту Андрій Аулін. Шості місця посіли Дар’я Константінова (стрибки в довжину, тренер Вячеслав Нищеменко) та Анастасія Сядро в бігу на п’ять тис. м.

До провідної вісімки також потрапили Святослав Денисюк (100 м., тренери Володимир та Наталя Абраменки), Христина Коваль (спортивна ходьба 10 тис. м.) та Анатолій Чепурний (потрійний стрибок).

У командному заліку збірна Кіровоградщини посіла 11 місце, трохи поступившись представникам Одеської області. До чільної трійки увійшли збірні Дніпропетровської, Київської та Харківської областей.