На Одеській залізниці визначили найкращих оглядачів вагонів (ФОТО)

Перегляди: 1398

На базі вагонного депо Одеса-Застава-1 регіональної філії «Одеська залізниця» відбувся другий тур дорожнього конкурсу професійної майстерності оглядачів-ремонтників вагонів.

У конкурсі взяли участь по три оглядачі з чотирьох вагонних депо: Одеса-Застава-1, Подільськ, Знам’янка та Херсон, повідомили CBN в прес-центрі регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спочатку комісія оцінила зовнішній вигляд учасників, стан спецодягу, його функціональність, наявність засобів індивідуального захисту, шаблонів, мірильного та слюсарного інструменту в сумці оглядачів вагонів.

Під час проведення конкурсу учасники пройшли випробування, серед яких: надання відповідей на запитання в тестовій формі з експлуатації гальм та заповнення довідки форми ВУ-45 про забезпечення поїздів гальмами та справності їх дії за вихідними даними, перевірка знань на комп’ютері за системою багатопрофільного тестування.

Далі групи переходили до практичних завдань з виявлення несправностей на трьох вагонах, які були розташовані на тракційних коліях депо, та комплексу робіт на вантажному вагоні з виявлення несправності та заміні запобіжника замка автозчепу.

Виходячи з рівня теоретичних знань та практичної підготовки, учасників конкурсна комісія визнала переможцем у індивідуальних змаганнях Віталія Ткача (261 бал, Подільське вагонне депо); друге місце посів Сергій Червенков (257 балів, вагонне депо Одеса-Застава-1) і третє призове місце за Сергієм Земницею (245 балів, вагонне депо Знам’янка).

У командних змаганнях переможцями стала команда вагонного депо Одеса-Застава-1, на базі якого проводився конкурс.