Чоловік, який нібито побив депутата в Кропивницькому, образився на нього через будівництво АЗС

Перегляди: 1510

Конфлікт між кропивничанином Олексієм Пашковським та депутатом міськради, адвокатом Анатолієм Ларіним стався через забудову земельної ділянки біля житлового будинку.

Про це Пашковський заявив на прес-конференції в CBN сьогодні, 26 червня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, на ділянці біля будинку по вулиці Короленка, 2, в обласному центрі планують побудувати АЗС. 23 червня Пашковський поїхав на зустріч з депутатом Анатолієм Ларіним, якого давно знає і який входить до складу профільної комісії міськради.

«Ларін мені заявив, що він непричетний до цього. Тоді я повернувся додому, вивчив питання і наступного дня знову зустрівся з ним, - розповів Олексій Пашковський. - Хотів ще раз почути його аргументи, адже, на мою думку, забудова там - незаконна».

Він зазначив, що під час розмови депутат «перейшов на підвищені тони».

«Він смикнувся, а я знаю, що в нього є дозвіл на зброю. Я багато років спортом займаюся, от і відреагував рефлекторно, штовхнув його долонею в живіт», - стверджує Пашковський.

Нагадаємо, інцидент стався 24 червня. Анатолій Ларін стверджує, що отримав легкі тілесні ушкодження, крім того, чув погрози на свою адресу.

Справою наразі займаються правоохоронці.