Стало відомо, як відзначатимуть День міста у Кропивницькому в нинішньому році

Перегляди: 5855

Свій день народження Кропивницький традиційно відзначатиме у вересні, та вже зараз йде активна підготовка до його проведення.

Про деталі майбутнього свята CBN розповіла радник міського голови Євгенія Шустер.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вона зазначила, що на кропивничан чекають цікаві і видовищні заходи. Вони відбудуться на різних локаціях у всьому місті, як і раніше, але буде трохи змінено час. Це треба зробити, вважають члени організаційної комісії, щоб люди не відчували дискомфорту від спеки.

Данс-парад «Танцювальна столиця України» почнеться не по обіді, а ближче до вечора. Його учасники не просто пройдуться головною вулицею міста, а влаштують невеликі танцювальні флешмоби та виступатимуть у різних районах міста.

У скверику на набережній на кропивничан чекатиме свято «Смачна кісточка» з дефіле домашніх улюбленців, в якому зможуть взяти участь усі охочі. Це особливо актуально сьогодні, коли в місті спостерігається систематичне вбивство тварин.

На Козачому острові пройдуть народні гуляння з розвагами та юшкою.

Буде іменинний 264-кілограмовий смачний пиріг з вишнями. Ще одним смачним заходом стане парад вуличної їжі.

Парк «Ковалівський» перетворять на дитяче казкове містечко. В той же час на відкритому майданчику майстер-класи даватимуть відомі хореографи. Свої заходи біля фонтану в парку проведе сімейний клуб «Два серця».

Вздовж парку на вулиці Кавалерійській розташується велика виставка «Зроблено в рідному місті» з акцентом на енергозберігаючих технологіях.

На Дворцовій демонстраційні намети розмістять навчальні заклади обласного центру, представники яких допоможуть молоді зорієнтуватися, який заклад краще вибрати. У цьому своїми концертними програмами допомагатимуть студенти.

На головній площі міста свої таланти продемонструють учасники конкурсу «Голос весни» та відомі українські співаки.

Для шанувальників класики біля краєзнавчого музею звучатиме музика у виконанні колективів Кропивницького.

У святі також візьмуть участь велосипедисти, байкери, спортсмени та спецпризначенці.