У міськраді Кропивницького розповіли про подальше поліпшення транспортного обслуговування міста

Перегляди: 985

Серед подальших кроків у поліпшенні транспортного обслуговування Кропивницького - розбудова комунального підприємства «Електротранс», яке є основним перевізником у Кропивницькому, налагодження тісної співпраці з приватними перевізниками, а саме: проведення перевірок, встановлення чітких графіків руху тощо.

Про це CBN повідомив начальник управління розвитку транспорту і зв’язку міської ради Олександр Вергун.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Подальші кроки – запровадження придбаних автобусів на міські автобусні маршрути, більш тісна співпраця з приватними перевізниками, посилення контролю за роботою маршрутних таксі, а також подальша співпраця з Європейським банком реконструкції та розвитку», - сказав Олександр Вергун.

Департамент економіки спільно з управлінням транспорту і КП «Електротранс» розробили проект по модернізації міського електрогосподарства. Проект передбачає будівництво додаткових контактних мереж у мікрорайонах, де їх на сьогодні немає – це вулиця Московська, Мурманська, Яновського, Шевченка, бульвар Студентський. Також у планах - придбання близько 30 одиниць електротранспорту.