У Кропивницькому контейнерні майданчики житлових будинків обладнали двокомпонентними баками (ФОТО)

Перегляди: 1341

Сьогодні, 27 липня, спеціалісти ТОВ «Екостайл» встановили контейнери двокомпонентного збору відходів на території ЖЕО №4 біля житлового будинку на вулиці Жадова 21, корпус 1.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суть двокомпонентного збору ТПВ полягає у розділенні органіки - залишків їжі й продуктів харчування від сухих відходів: паперу, пластику, скла, бляшанок. Двокомпонентний збір відходів – найпростіший спосіб підготувати населення до повноцінного сортування відходів. До того ж, збір вторинної сировини дасть можливість залучити додаткові кошти, які ТОВ «Екостайл» планує використати для будівництва й облаштування контейнерних майданчиків.

В рамках пілотного проекту контейнери вже встановили в Дендропарку, Ковалівському парку та на деяких контейнерних майданчиках на території ЖЕО №4. До кінця тижня двокомпонентні контейнери встановлять біля будинків на вул. Волкова, 9 (к.1) вул. Героїв України, 30, 26, 12(к.4), вул. Попова, 26 (к.4), 15(к.2), 9(к.1), Конева, 23(к.1), Пацаєва, 10.