У Кропивницькому завершився командний чемпіонат України з легкої атлетики

Перегляди: 1601

У Кропивницькому завершився командний чемпіонат України з легкої атлетики.

У змаганнях четверо представників Кіровоградщини здобули срібло і оновили чоловічий рекорд області в естафеті 4 по 100 метрів, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найкращих визначали в командному заліку, а також в особистому заліку в десятиборстві та семиборстві серед дорослих та молоді. Цього року, окрім українців, виступали легкоатлети з Молдови, Вірменії, Туреччини та Ірану.

Всього на доріжки та в сектори стадіону «Зірка» вийшли понад 600 спортсменів, серед яких переможці та призери чемпіонатів світу, Європи та учасники Олімпійських ігор. Це був перший етап відбору на чемпіонат Європи, який відбудеться в Берліні з сьомого по 12 серпня 2018 року.

В естафетному бігу 4 по 100 метрів серед чоловіків четвірка кропивничан, підопічних Вячеслава Нищеменка – Євген Царенко, Віталій Пархоменко, Григорій Федоровський та Вадим Скворцов – показала другий результат (41.06 сек) серед 16 команд й оновила рекорд Кіровоградської області.

Як зазначив в коментарі журналісту СВN наставник, хлопці втілили в життя його завітну мрію, щоб відразу четверо його вихованців у складі однієї команди здобули нагороди, оновили рекордне досягнення та ще й всі виконали норматив Майстрів спорту України.