У Кропивницькому відбувся юнацький футбольний турнір на призи Андрія Ярмоленка (ФОТО)

Перегляди: 3244

Вчора, 27 червня, у Кропивницькому завершився юнацький футбольний турнір, присвячений Дню Конституції України на призи Андрія Ярмоленка, повідомляє кореспондент CBN.

Привітати учасників змагань, вручити призи та подарунки до обласного центру приїхав зірковий представник українського футболу, гравець національної збірної та дортмундської «Борусії» Андрій Ярмоленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В ексклюзивному коментарі СВN Андрій зазначив, що саме у Кропивницькому зараз мешкає та працює його двоюрідний брат Володимир Духно, який і запропонував зробити дітям свято. Ярмоленко погодився, адже завжди готовий підтримувати всі ініціативи, які надихають дітей на заняття спортом ну й, звісно, футболом.

Ідею також підтримали обласна і міська влада, обласна федерація футболу, футбольний клуб «Зірка», місцеві підприємці, обласна Спілка вірмен Кіровоградщини.

Змагання проводилися серед футболістів 2006-2007 років народження. За перемогу протягом двох днів боролися вихованці кропивницьких СК «Зірочка» й ФК «Зірка», ДЮФК «Альянс», дитячо-юнацької спортивної школи № 2, олександрійського «Аметисту», петрівського «Інгульця», а також черкаського «Дніпра» та юні футболісти з рідного міста Андрія Ярмоленка – Чернігова.

Вирішальні матчі, попри несприятливі погодні умови, проходили на центральному полі стадіону «Зірка». Про напруженість боротьби свідчить те, що в поєдинку за третє місце чернігівці тільки в серії післяматчевих пенальті здолали однолітків із «Зірочки», а черкащани, також у післяматчевій «футбольній лотереї», були сильнішими за суперників із «Зірки».

Першими переможцями турніру на призи Андрія Ярмоленка стали хлопці з команди «Дніпро-80» із Черкас. Також були визначені найкращі гравці змагань, які отримали призи з рук самого Ярмоленка.

Без подарунків та призів не залишився жоден із учасників свята. Також було живе спілкування з одним із найкращих українських футболістів сучасності, пам’ятні фото, автографи. Наостанок відомий спортсмен поділився рецептом успіху для малечі:

«Спочатку хочу побажати всім дітям здоров’я, а ще –слухатися своїх батьків, які хочуть нам тільки кращого. І тут їх поради й настанови безцінні. У спортивному плані я завжди кажу, що талан – це така штука, якою може з самого початку володіти одна людина із сотні. Та все ж головне – це працездатність і твоє ставлення до улюбленої справи. Якщо ти будеш наполегливо працювати, попри усілякі труднощі, то успіх обов’язково прийде».