Другий спаринг у Болгарії олександрійці зіграли внічию

Перегляди: 998

Вчора, 29 червня, футбольний клуб «Олександрія», який проводить навчально-тренувальний збір у Болгарії, в другому контрольному поєдинку розійшовся миром із командою «Чорне Море» (Варна).

Як повідомили СВN у прес-службі олександрійського клубу, гра проходила на одному з полів найвідомішого у Болгарії спортивного івент-агентства «Евіма футбол», що неподалік від гірськолижного курорту Банско.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На початку зустрічі ініціативою більше володіли підопічні Володимира Шарана, що й дозволило повести в рахунку на 20 хвилині після удару з близької відстані Євгена Протасова. Згодом все частіше стали атакувати варненці, які створювали небезпеку як біля воріт Дмитра Рудика, так і Юрія Паньківа, що замінив свого молодого колегу по амплуа.

Відновити рівновагу вдалося бразильському легіонеру «моряків» Жоржиньо, який нещодавно приєднався до болгарської команди. На 51 хвилині бразилець вдало відгукнувся на подачу партнера з кутової позначки – 1:1. В подальшому шанси вирвати перемогу мали обидва конкуренти, але надійно зіграли захисники та голкіпери команд. Тож, нічія – 1:1.

Стартовий склад ФК «Олександрія»: Дмитро Рудик (Юрій Паньків, 45'), Антон Шендрік, Владислав Бабогло, Андрій Бацула, Павло Пашаєв (Дмитро Семенов, 45'), Андрій Запорожан, Кирило Ковалець, Василь Грицук, Євген Протасов, Максим Задерака, Сенад Ярович.

На заміну виходили: Юрій Паньків, Станіслав Микицей, Валерій Бондаренко, Дмитро Семенов, Тимур Стецьков, Дмитро Шастал, Олексій Довгий, Євген Банада, Єгор Клименчук, Артем Полярус, Артем Сітало.

Нагадаємо, що в першому контрольному протиборстві підопічні Володимира Шарана мінімально поступилися ПФК «Бероє» з рахунком 1:2. У складі олександрійців відзначився Андрій Гітченко, а свій перший матч за «Олександрію» зіграв 20-річний Сенад Яровіч (зріст 195 см.), вихованець німецької «Фортуни», Дюсердольф. У минулому сезоні виступав за футбольний клуб «Доб», Словенія, де у 24 матчах забив дев’ять голів.

Попереду в олександрійців ще чотири контрольні поєдинки, але в їх розклад вже внесено зміни. Замість «Бананца», наші земляки зіграють із сербським ФК «Динамо» з міста Вране.