Кропивничанину, який нібито побив депутата, загрожує від трьох до п’яти років за ґратами

Перегляди: 1426

Сьогодні, 2 липня, у міському відділі поліції Кропивницького жителю обласного центру Олексію Пашковському вручили підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2. ст. 350 Кримінального кодексу України.

Про це CBN повідомив сам Пашковський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Санкція статті (умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі або громадянинові, який виконує громадський обов'язок, у зв'язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю, а також вчинення таких дій щодо їх близьких) передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк

Сьогодні ж о 20:00 відбудуться збори мешканців будинку на вулиці Короленка, 2, в обласному центрі. На збори запросили депутатів міської ради Віталія Бєлова та Сергія Капітонова. Головним питанням стане реакція мешканців будинку на дозвіл комісії міськради на будівництво біля дому заправки, СТО та автомийки.

Нагадаємо, конфлікт між кропивничанином Олексієм Пашковським та депутатом міськради, адвокатом Анатолієм Ларіним стався через забудову земельної ділянки біля житлового будинку. Ларін звинувачує Пашковського в побитті та погрозах, останній стверджує, що лише штовхнув депутата.