ФК «Олександрія» зіграв у результативну нічию з кіпрським «Анортосісом»

Перегляди: 872

Підопічні Володимира Шарана в черговому контрольному матчі на зборах у Болгарії зіграли результативну нічию з кіпрським «Анортосісом».

Про це CBN повідомили в прес-службі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Матч на полі спортивного івент-агентства «Евіма футбол», що неподалік від гірськолижного курорту Банско, проходив у гострій боротьбі зі взаємними шансами. До перерви активніше виглядали наші земляки, але Євген Банада, Віталій Пономар та їх партнери своїми шансами не скористалися. Хоча й кіпріоти декілька разів змусили серйозно попрацювати Юрія Паньківа. На початку другого тайму на полі з’явився Артем Сітало й до дубля у минулий зустрічі додав ще й гол у ворота «Анартосіса» на 61 хвилині. Але кіпріоти доволі швидко відновили рівновагу після удару головою Ніки Качарави. В подальшому рахунок не змінився й була зафіксована бойова нічия – 1:1.

ФК «Олександрія»: Юрій Паньків, Антон Шендрік (Гліб Бухал, 62’), Валерій Бондаренко (Станіслав Микицей, 75’), Андрій Бацула, Павло Пашаєв, Андрій Запорожан (Олексій Довгий, 62’), Євген Банада (Кирило Ковалець, 56’), Андрій Цуріков (Дмитро Шастал’), Артем Полярус (Максим Задерака, 62’), Віталій Пономар (Артем Сітало, 46’), Василь Грицук (Євген Протасов, 62’).

Наступний спаринг олександрійці зіграють у четвер, 5 липня, проти ПФК «Левскі» (Софія, Болгарія).