Незаконне знищення 12 дерев у Кропивницькому обійдеться винуватцям у 110 тисяч гривень

Перегляди: 1176

Сьогодні, 3 липня, адміністративна комісія при виконавчому комітеті міськради Кропивницького розбиралася з незаконним знесенням 12 дерев на вулиці Академіка Тамма, 4.

Спецінспекція Кропивницького 14 червня склала протокол відносно керівника ПП «Кіровоград-Сервіс», чиї підлеглі, маючи висновки комісії і дозвіл на видалення 30 сухих дерев, спиляли 42 дерева, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Директор «Кіровоград-Сервісу» визнала свою провину і підтвердила факт знесення 12 дерев без відповідного дозволу управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

За словами заступника голови адмінкомісії Артема Шершнюка, за порушення правил благоустрою міста стаття 152 Кодекса України про адміністративні правопорушення передбачає стягнення штрафу в розмірі від 850 до 1700 гривень.

Комісії представили договір з КП «Благоустрій», за яким підприємство зобов’язується восени відновити знесені зелені насадження - 340 дерев на загальну суму 110 тисяч гривень.

Нагадаємо, зелену зону на вулиці Академіка Тамма, 4, в Кропивницькому знищили заради будівництва магазину.