У Бобринецькому районі готуються до навчань з тероборони (ФОТО)

Перегляди: 1444

У Бобринецькому районі готуються до проведення командно-штабних навчань з територіальної оборони, які відбудуться 25 - 29 вересня.

Про це CBN повідомили у Бобринецькій РДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 2 липня, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний відвідав місце проведення навчань спільно з військовим комісаром Миколою Капітоненком, начальником Бобринецького відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області Валерієм Григорчуком та його заступником Романом Савіцьким.

Учасники обговорили практичні моменти організації навчань і питання дислокації учасників, особливості та хід проведення.

Метою проведення навчань є підвищення злагодженості між органами військового управління, органами управління інших військових формувань та правоохоронних органів, обласної та районних державних адміністрацій під час планування та управління силами й засобами територіальної оборони, удосконалення спроможності органів військового управління під час планування та ведення територіальної оборони.

Також на навчальному полігоні під наглядом досвідчених військовослужбовців - керівників занять - будуть відпрацьовувати тактичні дії ведення вогню підрозділом.