Гастрольний цирк пообіцяв не залишати після себе сміття у Світловодську

Перегляди: 1333

Адміністрація цирку «Кобзов», що перебуває зараз із гастролями у Світловодську, закликає жителів не хвилюватися – жодного сміття труппа після себе не залишить.

Про це CBN повідомила заступник директора цирку «Кобзов» Інна Бучицька.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, минулих років складалася така ситуація, що проблема зі сміттям дійсно мала місце. Проте в цирку змінилася адміністрація, яка почала приділяти цьому значну увагу.

«Сміття не буде. Ми з місцевими прибиральними службами домовляємося про сміттєві баки, – зазначила Бучицька. – Щодня в нас відбувається вивіз сміття з території, диких тварин немає, після яких теж може бути сміття, – тобто гарантовано не буде ніякого бруду. В минулому році було інше керівництво – зараз повністю змінилася адміністрація. В яке б місто ми не приїхали – стикаємося з проблемою незадоволення людей. Слід від минулих років залишився поганий. Я навіть не здивована, що ви мені телефонуєте з цього приводу. Ми намагаємося виправитися перед містами».

Гастролі в Світловодську завершаться сьогодні, 4 липня.