Майже ювілей: на Кіровоградщині півтора роки судять «маніяка»

Перегляди: 1119

3 липня в Олександрійському суді відбулося чергове засідання у справі Володимира Никитюка, якого звинувачують у двох вбивствах і замаху на вбивство.

На засіданні продовжили вивчати письмові докази, передає «Моя Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурор зачитав матеріали шостого тому і закінчив його. Всього у справі 14 томів, тобто попереду ще вісім. Після цього почнеться опитування потерпілих, потім - вивчення речових доказів, опитування свідків, і далі - свідчення підсудного.

Також Никитюку в черговий раз продовжили утримання під вартою на 60 днів - до 31 серпня.

Наступне засідання призначене на 13:00 26 липня. Розгляд справи почався 31 січня 2017-го, відтак триває вже півтора роки.

Володимира Никитюка звинувачують у вбивстві 21-річної Дарини Озарко (6 червня 2016 року), грабежі дівчат з замахом на вбивство (26 липня) і вбивстві 13-річного Станіслава Бойка (початок серпня 2016-го, точна дата не встановлена).

Ще два злочини того періоду залишаються нерозкритими: пропажа 15-річної Софії Буц (1 травня), яку потім знайшли мертвою, і пропажа 12-річного Іллі Макарова (22 травня), якого не виявили досі ні живим, ні мертвим.

За клопотанням обвинуваченого, справа слухається судом присяжних.

У ЗМІ його охрестили «олександрійським маніяком».