Поліція встановила особу жінки, яка може бути причетною до отруєння собак у Кропивницькому

Перегляди: 1010

У Кропивницькому поліцейські з допомогою волонтерів та громадськості встановили особу жінки, яка може бути причетною до отруєння собак.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підозрювана - 46-річна безробітна та не судима мешканка обласного центру. Встановлено, що вона купувала лікарський препарат, який використовувала в якості отрути, в одній із аптек. Згодом додавала його до харчів, якими і підгодовувала безпритульних собак.

У рамках розслідування поліцейські перевірили аптечні заклади міста, де міг бути придбаний лікарський засіб, знайшли та опитали можливих свідків пригоди. До цієї роботи активно долучилися правозахисники та небайдужі містяни.

У результаті особу жінки, яка може бути причетною до отруєння собак, встановили. Обставини пригоди та мотиви злочину з’ясовують поліцейські.

Нагадаємо, зоозахисники провели 25 червня у Кропивницькому акцію «30 хвилин мовчання», щоб привернути увагу громадськості, влади та поліції до проблеми убивства бездомних собак.