У Кропивницькому святкують річницю створення Національної поліції (ФОТО)

Перегляди: 1729

Сьогодні, 4 липня, на площі Героїв Майдану в Кропивницькому розпочались урочистості з нагоди третьої річниці з дня створення Національної поліції України, передає кореспондент CBN.

Там розгорнули виставку сучасного озброєння та спецзасобів, експозицію дитячих малюнків, моделей техніки та літаків, вишивки бісером. Крім того, відбудуться майстер-класи та конкурси для дітей тощо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Четвертого липня три роки тому патрульна поліція прийняла першу присягу в Києві на Софіївській площі. Зараз це офіційний День Національної поліції, - прокоментувала заступниця начальника Управління патрульної поліції в області Марія Журавель. – Сьогодні у нас проходить виставка для громадян, щоб підійшли і ознайомились, що таке службові транспортні засоби, як вони працюють. Можна ознайомитись з виставочними матеріалами, серед яких зброя, спецзасоби тощо».

Також на площі можна сфотографуватися з представниками роти тактико-оперативного реагування, приміряти їхнє спорядження, зробити пам’ятну світлину в службовому авто.

Фото Григорія Зуба, CBN