На Кіровоградщині група ділків збувала неякісний алкоголь

Перегляди: 826

На Кіровоградщині завершили слідство у справі трьох членів організованої злочинної групи, які збували недоброякісні алкогольні вироби.

Про це CBN поінформували в прес-службі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Досудове розслідування встановило, що мешканці Дніпропетровської області налагодили незаконний збут спирту та алкогольних виробів на території м. Кропивницький та області. Загалом встановили одержання коштів від збуту недоброякісного етилового спирту та недоброякісних алкогольних напоїв на території Кіровоградської та сусідніх областей на загальну суму понад 2 млн.грн.

Під час проведення санкціонованих обшуків виявили та вилучили із незаконного обігу 18,6 тонн спирту, 68 500 пачок цигарок без марок акцизного збору, понад 400 літрів лікеро-горілчаних виробів. Всього вилучили із незаконного обігу підакцизної продукції орієнтовною вартістю понад 6,9 млн. грн.

Наразі обвинувальний акт скерували на судовий розгляд. Остаточна оцінка діям учасників вказаного злочинного угрупування за судом.