Депутату, якого викрили на хабарі у Кропивницькому, повідомили про підозру

Перегляди: 1094

Сьогодні, 6 липня 2018 року, на отриманні неправомірної вигоди у сумі 133 тис грн викрили одного з депутатів Фортечної районної у м. Кропивницькому ради.

Про це CBN поінформували в прес-службі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У ході досудового розслідування встановили, що депутат вимагав та отримав від приватного підприємця вказану суму коштів аби вплинути на членів постійної комісії та виконавчого комітету міської ради м. Кропивницького та отримати місця під розміщення рекламних об’єктів. Частина отриманих коштів, з його слів, призначалась для розподілу між посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Депутата затримали в порядку ст. 208 КПК України. Прокурор області Анатолій Коваленко повідомив затриманому депутату Фортечної районної у м. Кропивницькому ради про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 (одержання неправомірної вигоди за здійснення впливу на посадових осіб) КК України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Триває слідство.

Як повідомлялось, у Кропивницькому депутат райради погорів на хабарі.