Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті: абітурієнтам розповідають неправдиві дані

Перегляди: 1029

Перший проректор Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті Ігор Василенко звинувачує колег у наданні неправдивої інформації, згідно з якою заклад працює без ліцензії і сертифікатів про акредитацію.

Про це він заявив під час прес-конференції, присвяченій перебігу вступної кампанії 2018, сьогодні, 5 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За кілька останніх днів до інституту звернулись кілька абітурієнтів, із питаннями про наявність ліцензії і сертифікатів про акредитацію. Сумніви у молоді посіяли співробітники одного з вишів міста, які в приватних розмовах зазначили, що Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті працює не в правовому полі.

Озвучити назву закладу, працівники якого дозволяють собі такі маніпуляції, Василенко відмовився. Він сказав, що не бажає порушувати вимоги корпоративної етики та псувати стосунки із колегами.

За словами першого проректора інституту, ліцензія, згідно чинного законодавства, у закладу є, вона безстрокова. Акредитацію спеціальностей інститут проходить регулярно, як того вимагають чинні норми. Чинні сертифікати про акредитацію дійсні до 2028 року, що є гарантією того, що абітурієнти, які вступають на навчання цього року, отримають дипломи державного зразка.