Рекламу в Кропивницькому розміщуватимуть за новими принципами

Перегляди: 996

Комісія з упорядкування розміщення зовнішньої реклами у Кропивницькому відклала розгляд питань, пов'язаних із наданням дозволів на встановлення у місті рекламних підвісів, повідомляє кореспондент CBN.

Верховна рада України 3 липня заборонила розміщення реклами на елементах контактної мережі і опорах зовнішнього освітлення. Тому ці питання члени комісії вирішили розглянути після вступу закону в дію.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Рішення народних депутатів може спричинити ряд проблем. За словами члена комісії Валерія Музичука, КП «Електротранс» має підписані на п'ять років договори про встановлення зовнішньої реклами.

«Хто буде відшкодовувати збитки тим людям, які виготовили і розмістили рекламні носії? Доведеться всі питання вирішувати через суд», - сказав він.

Минулого року бюджет Кропивницького завдяки зовнішній рекламі поповнився на 3 млн 22 тис. грн. Цього року до міської казни вже надійшло 1 млн. 660 тис. грн.