Кропивницька «Зірка» перемогла «Кремінь» з Кременчука

Перегляди: 1078

У рамках підготовки до старту чемпіонату України з футболу в першій лізі кропивничани на своєму полі приймали «Кремінь», який очолює відомий в минулому футболіст «Шахтаря» та «Зірки» Ігор Столовицький, повідомили СBN в прес-службі кропивницького клубу.

В першому таймі було багато боротьби, а небезпечні моменти виникали більше після стандартів. Саме в одному з таких епізодів не влучив у ворота гостей один з потенційних новачків «зіркових» Олександр Дугієнко. Та все ж перша половина гри була більше нічийною, але за дві хвилини до перерви футболісти з Кременчука скористалися помилкою суперників й після подачі з флангу Бичков вразив дальній кут воріт Марка Медведєва – 0:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У другому таймі тренери провели чимало замін. І тут на перший план вийшли колишні підопічні Андрія Горбаня з «Зірки» U-19. Юні кропивничани створювали один небезпечний момент за іншим. Рахунок зрівняв 16-річний Максим Коноваленко.

Через п’ять хвилин Михайло Боздаган’ян заробив штрафний, а Олександр Дугієнко пробив потужно й влучно, не залишивши шансів голкіперу суперників – 2:1.

Після цього господарі повністю контролювали гру й забили втретє, коли передачею голкіпера Богдана Степанцова вміло скористався наймолодший у складі кропивничан Андрій Савіцький – 3:1.

Цей матч «Зірка» провела в такому складі: 74. Марк Медведєв (12. Богдан Степанцов, 46), 26. Олександр Маткобожик (58. Микита Ходорченко, 46), 50. Олександр Дугієнко, 39. гравець на перегляді (52. Максим Коноваленко, 61), 48. гравець на перегляді (86. Микола Сираш, 61), 68. Іван Рудницький (72. Ігор Лопушенко, 46), 65. гравець на перегляді (63. Кирило Павлюк, 61), 79. Олексій Збунь, к/к (47. Олександр Хруленко, 46), 80. Максим Авер’янов (70. Дмитро Касімов, 46), 84. Станіслав Писарєв (91. Михайло Боздаган’ян, 46), 35. Артем Сьомка (56. Андрій Савіцький, 46).