Депутату райради Кропивницького, затриманому на хабарі, обрали запобіжний захід

Перегляди: 914

Ленінський районний суд, сьогодні, 9 липня, обрав запобіжний захід депутату районної ради Кропивницького, якого викрили на отриманні неправомірної вигоди у сумі 133 тисячі гривень.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Слідчий суддя ухвалив рішення про застосування до депутата запобіжного заходу у вигляді застави в сумі 140 тисяч 960 гривень.

Нагадаємо, депутата Фортечної районної у Кропивницькому ради викрили на отриманні неправомірної вигоди 6 липня. Він вимагав та отримав від приватного підприємця 5 тисяч доларів, аби вплинути на членів постійної комісії й виконавчого комітету міської ради обласного центру та отримати місця під розміщення рекламних об’єктів. Частина отриманих коштів, з його слів, призначалась для розподілу між посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Триває слідство.

За даними ГО «Центральноукраїнський антикорупційний офіс», мова йде про керівника ТОВ «Рекламне Агенство Рік-Медіа» Олександра Рацула.