Голова Кіровоградської ОДА вимагає розслідувати випадки корупції серед посадовців

Перегляди: 1746

Правоохоронці області мають докласти максимум зусиль, аби випадки хабарництва серед державних службовців були розслідувані, а результати – донесені до суспільства.

На цьому голова ОДА Сергій Кузьменко наголосив під час робочої зустрічі керівництва поліції Кіровоградщини, облдержадміністрації та керівників територій області сьогодні, 9 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На жаль, ми не можемо похвалитися тією ситуацією, що в нас хабарі ніхто не бере, – сказав Сергій Кузьменко. - На жаль, попри величезну роботу, яку проводить Президент України (у нас створено низку антикорупційних органів, у нас створена окрема судова гілка влади, яка повинна боротися з цими проявами), ми бачимо, що є люди, які не до кінця розуміють, що таке служіння українському народові. Ніхто не буде миритися з тими людьми, які використовують свою посаду для того, щоб мати неправомірну фінансову вигоду. Закликаю представників правоохоронних органів докласти максимум зусиль для того, щоб суспільство дізналося про факти злочинів і щоб покарання недобросовісних представників виконавчої гілки влади було неминучим».

Нагадаємо, 6 липня депутата Фортечної районної у Кропивницькому ради викрили на отриманні неправомірної вигоди. Він вимагав та отримав від приватного підприємця 5 тисяч доларів, аби вплинути на членів постійної комісії й виконавчого комітету міської ради обласного центру та отримати місця під розміщення рекламних об’єктів. Частина отриманих коштів, з його слів, призначалась для розподілу між посадовими особами органів місцевого самоврядування.