У Новопразькій ОТГ створять Центр безпеки громадян

Перегляди: 1265

У Новопразькій об’єднаній територіальній громаді планують створити Центр безпеки громадян.

Про це керівник ОТГ Богдан Куруп розповів під час робочої зустрічі керівництва поліції Кіровоградщини та облдержадміністрації, а також очільників територій сьогодні, 9 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У Новопразькій громаді є безпосередня взаємодія як із керівником районного відділення поліції, так і з працівниками поліції. Ми плануємо відкрити Центр безпеки громадян, куди будуть входити місцева аварійна служба і поліцейська станція, – наголосив Богдан Куруп і звернувся до керівника Нацполіції в області Романа Козьякова з проханням у зв’язку із реалізацією проекту додатково направити до Олександрійського районного відділу поліції ще одну групу швидкого реагування. – Це необхідно, бо Новопразька громада – це третина всього району, і її обслуговує єдиний дільничний інспектор, який не має ні транспортного забезпечення, ні підтримки. Тому група швидкого реагування дуже потрібна для безпеки жителів громади».

Нагадаємо, у селищі Смоліне Маловисківського району відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме близько десяти з половиною тисяч громадян – жителів трьох населених пунктів.

Раніше таку станцію відкрили у селищі Побузьке Голованівського району.