Міськрада Кропивницького підписала меморандум з обласним госпіталем для ветеранів війни (ФОТО)

Перегляди: 1001

Сьогодні, 11 липня, у приміщенні обласного госпіталю для ветеранів війни у Кропивницькому представники міської ради та лікувального закладу підписали меморандум про співпрацю, передає кореспондент CBN.

Депутати міської ради Кропивницького виділили кошти з міського бюджету на утримання трьох кваліфікованих психологів, а обласний госпіталь - приміщення для організації їх роботи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спеціалісти будуть надавати допомогу учасникам АТО та членами їхніх родин. Дві людини приступлять до роботи фактично сьогодні, третього психолога-логопеда наразі підшукують.

Дівчата-психологи працювали тривалий час у госпіталі на волонтерських засадах і проявили себе з найкращого боку.

«Ідея проста - міська влада повинна зробити все необхідне, щоб меддопомога, яка включає багато напрямків, була найвищого рівня. Три психолога працюватимуть на постійній основі в госпіталі і надавати психологічну допомогу. Ці люди проходитимуть тренінги, підвищення кваліфікації, підтверджуватимуть свій рівень», - сказав міський голова Андрій Райкович.

Головний лікар закладу Геннадій Сябренко зауважив, що для розвитку молодих спеціалістів у закладі створять всі необхідні умови.