На дорозі Полтава-Олександрія вкладають верхній шар асфальту (ФОТО)

Перегляди: 1013

Близько дев’яти кілометрів дороги державного значення М-22 Полтава-Олександрія в межах Олександрійського району закінчують ремонтувати.

Підрядники провели укріплення конструктивних шарів, влаштували вирівнюючий шар асфальтобетону, а тепер вкладають верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону, повідомила CBN прес-служба САД в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом шести днів вклали суміш на 6,2 км.

Загалом проектом передбачене влаштування 29,7 тисячі тонн асфальтобетону, з яких 9,3 тисячі тонн – щебенево-мастичного асфальтобетону товщиною 5 см. Укріплення узбіч потребує близько 5 тисяч тонн щебеневої суміші.

«Підрядники обіцяють впоратися до кінця липня, якщо не буде затримок з поставками матеріалів та оплатою робіт», - зазначив начальник Служби автодоріг Вадим Коюденко.

Нагадаємо, що ремонт триває на відрізку км 155+000 – 163+710. Орієнтовна кошторисна вартість проекту складає майже 76,3 мільйона гривень. Фінансування робіт передбачено з державного бюджету. Виконавець робіт – ТОВ «Ростдорстрой».